Voordelen Fleet Business Unit

Een samenwerking met onze Fleet Business Unit biedt u verschillende voordelen, zowel voor de bedrijfsboekhouding als voor de tevredenheid van uw medewerkers.

  • Eén aanspreekpunt voor al onze merken
  • Proactief klantrelatie-beheer
  • Persoonlijk advies en langdurige ondersteuning.
  • Een gespecialiseerd Van Center met gespecialiseerde experts
  • Regelmatige communicatie van ons laatste nieuws
  • Advies over intern mobiliteitsbeleid
  • Fiscaal advies voor elk type wagen
  • Premium na-verkoop dienst

Het D’Ieteren Centers Fleet Team

Maak kennis met ons Fleet Team, een mix van ervaren medewerkers en nieuwe gezichten. Zowel op het terrein als achter de schermen slaan ze de handen in mekaar om voor uw bedrijf of wagenpark de allerbeste oplossing uit te werken.

We verwelkomen graag Jérémie Colot als onze kersverse Head of Fleet. Hij trad in 2006 in dienst bij D’Ieteren NV als Finance & Administration Manager. In 2019 kwam hij aan het hoofd te staan van onze twee carrosseriebedrijven, waar hij meer dan 100 medewerkers onder zijn vleugels had. In die functie stond hij dagelijks in contact met verzekeringsmaatschappijen, particuliere klanten en fleetklanten. Dat maakt hem voor het Fleet Team de juiste man op de juiste plaats!

Verder stellen we graag onze drie Business Relations Managers aan u voor: Christiane, Nathalie en Kevin vormen het commerciële hart van ons team. Zij worden bijgestaan door twee Fleet Coordinators – Stéphanie & Stéphanie – die zorgen voor alle nodige administratieve ondersteuning. Van afspraken inplannen tot klantenfiches updaten, ze doen het allemaal met de glimlach. Tot slot zijn er nog de Account Advisors Guy en Jean-Marc, die houden van het betere cijferwerk. Voor offertes, car policy’s, TCO-berekeningen en de follow-up van alle conventies bent u bij hen aan het juiste adres.

Jérémie Colot

Head of Fleet

Christiane Lambert

Business Relations Manager

 

Nathalie Dulfeneers

Business Relations Manager

 

Kevin Ertveldt

Business Relations Manager

 

Stéphanie Baeyens

Fleet Coordinator

 

Stéphanie Herbots

Fleet Coordinator

 

Guy Van Den Haute

Account Advisor

 

Jean-Marc Michiels

Account Advisor

 

Een onderhoud of reparatie reserveren

U wilt onderhoud of reparaties uitvoeren aan één of meer voertuigen in uw wagenpark? Neem uw code bij de hand en gebruik ons online formulier om een afspraak te maken.

ENYAQ

Keydrop Express

Wilt u wachtrijen vermijden wanneer u een afspraak hebt voor onderhoud of herstelling van uw voertuig? Ontdek Keydrop Express, onze digitale lockers voor het afgeven en ophalen van uw sleutels.

Zie onze Algemene Voorwaarden.

Meer informatie

Solution de casiers connectés

Fleet Magazine

Filter
Filters
Sluiten Reset filter