Volkswagen

Wat kan je verwachten van de ID.7?

  • Eerste elektrische berline uit het Volkswagen-gamma
  • Beschikbaar in twee batterijversies (77 en 85 kWh)
  • Actieradius van 615 tot 700 kilometer (WLTP)
  • In ongeveer 30 minuten opgeladen van 5 % tot 80 %
  • Standaard comfortabel uitgerust
  • Verkrijgbaar met nieuwe hightech features
  • Te configureren vanaf augustus 2023
Groot bereik, hoog laadvermogen

Met de nieuwe ID.7 kan je – naargelang van de gekozen batterijcapaciteit – tot 700 kilometer elektrisch rijden, en kan je dus vrijwel elke afstand afleggen zonder bij te laden. Bovendien kan de batterij in minder dan 30 minuten worden opgeladen van 5 tot 80 procent, zodat je snel weer onderweg bent. Ook werpt hij zich op als de meest efficiënte wagen in zijn klasse: dankzij zijn geavanceerde batterijbeheer en aerodynamische design verbruikt de nieuwe ID.7 slechts 13 kWh per 100 km.

ID7 interieur
Een zee binnenruimte

Dankzij zijn lange wielbasis biedt de wagen veel ruimte, zowel op de voorzetels als op de achterbank. De 500 liter grote bagageruimte legt bovendien geen beperkingen op voor de bagage. Het interieur van de nieuwe ID.7 is standaard vrij van dierlijke producten en gebruikt tal van gerecycleerde materialen.

ID7 ICE
Intuïtieve bediening

In de ID.7 gaan toptechnologie en realiteit hand in hand. Het head-updisplay met verhoogde realiteit (augmented reality) projecteert belangrijke digitale gegevens zoals rijstrookwissels en navigatiepijlen rechtstreeks op de voorruit en in jouw gezichtsveld. Je weet precies waar je moet rijden of afslaan, zonder dat je jouw ogen van de weg hoeft af te wenden.

ID7 afwerking
Luxueuze afwerking

De grote elektrische berline van Volkswagen verwelkomt de bestuurder en zijn passagiers in een volledig nieuw en hoogwaardig interieur. Er werd gekozen voor premium materialen en luxueuze uitrusting, zoals de sfeerverlichting met keuze uit tien kleuren, of het elektrisch dimbare Smart Glass-panoramadak.

ID.7 Interieur
Optimaal zitcomfort

De zetels van de Volkswagen ID.7 bieden veel gemak. Niet alleen kun je de stoel elektrisch verstellen, er zijn ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties beschikbaar. Dit betekent dat jouw zetel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. Heb je bijvoorbeeld net gesport of ben je onderweg naar een spannende meeting? Dan is de verkoelende zetel een verfrissende optie. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden.

Klant aan het woord

Dit voorjaar waren enkele van onze Fleet & Business-klanten aanwezig op de exclusieve avant-première van de Volkswagen ID.7 in Waver.
Achteraf waren de reacties erg positief.

‘De wagen heeft een mooi design, zoals tegenwoordig trouwens bij veel voertuigen uit het Volkswagen-gamma het geval is. Je ziet dat er duidelijk aandacht is besteed aan het ontwerp. Daarnaast is er meer dan voldoende comfort aan boord, en ook op het vlak van technologie en rijhulpsystemen is het plaatje compleet. Qua luxe en elegantie ligt deze wagen voor mij in het verlengde van de Arteon.’ ‘Op het vlak van autonomie belooft de constructeur maximaal 700 kilometer. Dat is inderdaad al een mooi elektrisch rijbereik. Zelfs met een beetje marge zou je daar in principe toch een comfortabele 600 kilometer mee moeten kunnen rijden vooraleer je moet opladen. Dat is voor onze medewerkers zeker interessant. Sommige werknemers leggen dagelijks veel kilometers af en moeten regelmatig naar het buitenland. Elektrische wagens met een autonomie van pakweg 400 kilometer geven hen toch wat oplaadstress onderweg.’ ‘Net als veel bedrijven is Apragaz volop bezig met z’n elektrische transitie. De Volkswagen ID.7 zou zeker in dat plaatje kunnen passen, maar dan uitsluitend voor het managementniveau’

Frédéric Lourtie, Finance & Administration Manager bij Apragaz

Nog vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om elektrische modellen te integreren in je bedrijfswagenpark?

Willen jij of jouw medewerkers graag zelf plaatsnemen aan het stuur van elektrische modellen? Dat kan!

Voor meer informatie, een gedetailleerde TCO-berekening of een testdag bij jullie op het bedrijf, kan je altijd bij ons Fleet & Business-team terecht!

Contacteer ons

Nog vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om elektrische modellen te integreren in je bedrijfswagenpark?

Willen jij of jouw medewerkers graag zelf plaatsnemen aan het stuur van elektrische modellen? Dat kan!

Voor meer informatie, een gedetailleerde TCO-berekening of een testdag bij jullie op het bedrijf, kan je altijd bij ons Fleet & Business-team terecht!