Audi

Sinds 2016 is Audi België aanwezig in de hockeywereld als partner van het Belgische nationale hockeyteam, de ‘Red Lions’. Fair play, respect en de wens om grenzen te verleggen zijn fundamentele waarden bij hockey die gedeeld worden door Audi. Hockey is zowel op het vlak van aantal spelers als sportieve resultaten een snelgroeiende sport in België. Audi is dan ook zeer trots om deel uit te maken van dit verhaal.

Dit jaar heeft D'Ieteren Centers besloten om de connectie tussen het merk met de 4 ringen en de hockeysport te versterken door een samenwerking aan te gaan met Victor Wegnez. Deze 25-jarige hockeyspeler uit Brussel speelt voor de ‘Royal Racing Club of Brussels’ en de nationale ploeg de ‘Red Lions’ en is geselecteerd om België deze zomer zo ver mogelijk te brengen tijdens de Olympische Spelen in Tokyo.

Vanaf 1 juni wordt Victor Wegnez ambassadeur van de D'Ieteren Centers en zal hij het genoegen hebben om steeds aan het stuur te zitten van de nieuwste Audi-modellen. De D’Ieteren Centers community zal het hele jaar door voor hem, en alle andere hockeyfans en spelers, supporteren. MONOKROM, de agent van Victor, liet ons al weten dat zijn kalender de komende maanden zeer gevuld is en dat wij dus vaak de kans krijgen om hem tijdens verschillende wedstrijden te volgen, aan te moedigen en te feliciteren bij zijn prestaties!

  • Het Europees kampioenschap
  • De Olympische Spelen
  • Het Wereldkampioenschap (2023)

Audi Center Zaventem

Leuvensesteenweg 326, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

Audi Center Brussels

Bemptstraat 38, 1620 Drogenbos