Volkswagen

Modulaire zetels

De Multivan-uitrustingslijn is standaard uitgerust met vijf comfortabele individuele zetels. Voor Life en Style zijn er in totaal zeven zitplaatsen. Elke stoel in de passagiersruimte kan afzonderlijk worden neergeklapt, naar een bepaalde plek worden verschoven en gemakkelijk worden weggenomen omdat hij ongeveer 25% minder weegt. Daardoor ontstaan talrijke zitvariaties. Door de zetels van de derde zitrij naar voor te schuiven, kan je bijvoorbeeld extra plaats maken voor bagage.

Ook beschikbaar als eHybrid

De nieuwe Multivan is verkrijgbaar met meer aandrijvingsvarianten dan ooit tevoren – ook als plug-inhybride. Hiermee kan je in de e-mode een gemiddelde afstand tot 49 km zuiver elektrisch afleggen met een voldoende opgeladen batterij. Als je langer onderweg bent, schakelt een efficiënte verbrandingsmotor automatisch in.

Klaar voor de toekomst

Dankzij het lage voordeel alle aard en de 100% fiscale aftrekbaarheid is de nieuwe Multivan een goede keuze voor de wagenparken van de toekomst!

Wil je meer weten over de Multivan eHybrid, heb je een gedetailleerde TCO-berekening voor je wagenpark nodig of wil je graag een testrit maken? Neem dan gerust contact op met ons Fleet & Business-team!

Contacteer het team