Wij blijven open

Al onze diensten blijven beschikbaar op afspraak. Om uw veiligheid en gezondheid alsook die van onze medewerkers te garanderen, worden uiteraard de noodzakelijke maatregelen doorgevoerd. We voldoen op die manier aan de gezondheidsrichtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en doen ons uiterste best om bij te dragen aan de collectieve inspanningen tegen het coronavirus.

COVID 19 - Showroom

Showrooms en verkoopdienst

Onze showrooms blijven open op afspraak. U mag maximaal één extra persoon meenemen die tot uw bubbel behoort. Onze adviseurs verheugen zich erop u te ontvangen mits respect van de aanbevolen gezondheidsrichtlijnen.

U kan online een afspraak inboeken bij een concessie en verkoper naar keuze. U kan kiezen tussen een afspraak in de showroom of een video-call.

Voor al uw Fleet-oplossingen kunt u contact opnemen met fleet@d2c.be.

Levering

De levering van uw voertuig wordt op afspraak georganiseerd rekening houdend met de nodige veiligheidsmaatregelen:

  • Voor de levering van uw nieuwe voertuig kunt u contact opnemen met onze bezorgdienst op 02/260.22.00 uur of via mail delivery.dcc@dieteren.be.
  • Voor de levering van uw tweedehands-voertuig kunt u contact met ons opnemen via mail myway@d2c.be.

Mechaniek en carrosserie

Onze technische teams verwelkomen u opnieuw in onze concessies voor uw onderhoud, technische reparaties of koetswerkherstellingen.  

Magazijn

De verkoop van onderdelen is terug open.

Wij danken u voor uw begrip en loyaliteit. Zorg goed voor uzelf en uw dierbaren.
Wij houden u uiteraard op de hoogte van de evolutie van deze maatregelen.

Het D'Ieteren Centers team.