Het objectief van D’Ieteren Car Centers is en blijft innovator te zijn in de markt van de mobiliteit. Daartoe is het belangrijk dat u als klant terecht kan in een makkelijk bereikbare en meest moderne omgeving voor al uw vragen over aankoop en service van uw wagen. Want uw tevredenheid is voor ons een prioriteit!


In dit kader verplaatsen wij onze activiteiten verkoop en na-verkoop Audi en SEAT vanaf 17/12/2020 naar onze andere Audi en SEAT Centers. Concreet verhuist Audi naar Audi Center Brussels en Audi Center Zaventem. SEAT zal zijn activiteiten verplaatsen naar D’Ieteren Center Brussels en Auto Center Zaventem. Onze activiteiten verkoop en na-verkoop voor de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen en ŠKODA blijven wel operationeel in D’Ieteren Mail.

In deze moderne centra zal u kunnen genieten van de meest optimale verkoopservaringen, gaande van voertuigen gepresenteerd in een Audi en SEAT omgeving, tot innovatieve verkoopprocessen. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste technologieën zoals virtuele realiteit en mogelijkheden tot online verkoop met onze sales advisors. Onze hoogopgeleide na-verkoopmedewerkers en techniekers staan voor u klaar om uw voertuig in de meest optimale omstandigheden te onderhouden en repareren.


Een gespecialiseerd team van fleet medewerkers staat bovendien ook klaar om de best mogelijke aankoop en service formule met u te bespreken voor een optimalisering van uw vloot.

Wij zien ernaar uit om u te mogen verwelkomen in een van deze agentschappen.

SEAT

U heeft mogelijk een email of SMS ontvangen in betrekking tot deze wijziging. Die communicatie heeft u ontvangen omdat u deel uitmaakt van de klanten en prospectielijst van D’Ieteren Car Centers. Om u uit te schrijven van dit soort communicaties kan u een mail sturen naar optout@dieterencarcenters.be.