Openingsuren

Showroom

maandag - donderdag: 10:00-19:00
vrijdag: 10:00-20:00
zaterdag: 10:00-19:00
zondag: Gesloten

Onze diensten

Verkoop

Onze consultants zijn gepassioneerd door de merken die zij vertegenwoordigen en kunnen u mobiliteitsoplossingen op maat aanbieden.

Meer infoContacteer onze verkoopsdienst

location long terme

Fleet

Als fleetmanager moet u profiteren van de beste service die beschikbaar is en van een ruime keuze aan mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij de ontwikkeling van uw bedrijf. Wij zetten ons hiervoor in dankzij onze 5 merken met respect voor hun waarden.

Meer infoContacteer onze Fleet Business Unit

Sav contrat de vente

Financiële diensten

Wilt u uw auto financieren of leasen? Dankzij onze financiële partner Volkswagen D'Ieteren Finance kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden. Of u nu een particuliere klant of een professional bent, wij hebben een oplossing voor u. En omdat we weten dat deze diensten soms een beetje verwarrend kunnen zijn, geven we u een duidelijk overzicht.

Let op, geld lenen kost ook geld.

ParticulierenProfessionelen

Store by Skoda Emire Mansour & Florian Lachapelle

Accessoires

Op de officiële websites van onze merken kan u het volledige aanbod aan accessoires terugvinden. U kan deze dan in onze concessie afhalen.

Meer info

Volkswagen accessoiresAudi accessoires

SEAT accessoires ŠKODA accessoires

Accessoires

Verzekering

U en uw auto verdienen een uitgebreide verzekering. Daarom bieden wij u verschillende producten aan zodat u zorgenvrij kan rondrijden. Bekijk onze verschillende mogelijkheden.

Assurance

Levering

De levering van uw wagen is steeds een speciaal moment. Daarom hebben wij beslist om dit moment nog uitzonderlijker te maken. We hebben twee leveringscentra gecreëerd waarin we u een persoonlijke ervaring aanbieden. Zo kunnen we de levering van uw wagen samen vieren!

Delivery center

Onze stockwagens

Octavia Combi Clever 1.4 TSI iV 150 kW (204pk) DSG6
Totaalprijs
€48.156,58
Aanbevolen catalogusprijs
€55.799,98
Bekijk details
Octavia Combi Clever 1.4 TSI iV 150 kW (204pk) DSG6
Totaalprijs
€48.156,58
Aanbevolen catalogusprijs
€55.799,98
Bekijk details
Octavia Combi Clever 1.4 TSI iV 150 kW (204pk) DSG6
Totaalprijs
€46.343,38
Aanbevolen catalogusprijs
€54.180,00
Bekijk details

Over ons

We hebben allemaal verschillende mobiliteitsbehoeften en we willen allemaal snel en gemakkelijk op onze bestemming komen. Multimobiliteit gaat ons allemaal aan.

Elektrische scooters, opvouwbare of gedeelde fietsen, openbaar vervoer, auto's... Het steeds groter wordende aanbod aan transportmiddelen en diensten wordt tegenwoordig steeds meer aangepast aan onze verschillende levens en behoeften.

Voor pendelaars is het vaak nuttig om aan het eind van hun reis van vervoermiddel te wisselen en zo files te vermijden. We zijn er nu van overtuigd dat de juiste combinatie van vervoermiddelen de mobiliteit sterk verbetert.

ŠTORE is de allereerste winkel gewijd aan multimobiliteit in België. Hier krijgt u persoonlijk mobiliteitsadvies, ontdekt en koopt u de nieuwste mobiliteitsproducten en bewondert en bestelt u ŠKODA-modellen. Ga naar de ŠTORE in Docks Bruxsel en word een multimobiel!

Store by Skoda
Store by Skoda
Store by Skoda
Store by Skoda
Store by Skoda
Foto 1 / 1