Škoda
SKODA Kamiq Scoutline

Sportiviteit en robuustheid: ŠKODA voegt binnenkort een SCOUTLINE-versie toe aan het gamma van zijn stads-SUV, de KAMIQ. In navolging van de trendy MONTE CARLO-variant heeft de nieuwe ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE matzwarte wielkasten, krachtige zilverkleurige koetswerkelementen, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen en Full LED-achterlichten. De première van deze avontuurlijke stads-SUV vindt plaats op de Autosalon van Genève.

De ŠKODA KAMIQ is de eerste SUV van het merk die wordt aangeboden in een SCOUTLINE-versie. Talrijke zilveren carrosserie-elementen voegen zich bij de matzwarte stuurhutafwerking om een ​​opvallende look te creëren. De ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE omvat een specifieke voorspoiler met bodembescherming en een diffusor aan de achterkant, allemaal in zilverkleur, net als de zijdrempels, buitenspiegelbehuizingen en dakrails. Andere opvallende kenmerken zijn de zijruiten achter (met chromen omlijsting) en de getinte SunSet achterruit. De 17 inch Braga lichtmetalen velgen en de optionele 18 inch Crater velgen hebben een gepolijste antraciet afwerking. Bovendien is de KAMIQ SCOUTLINE standaard uitgerust met Full LED-achterlichten en versierd met een speciaal opschrift.

Exclusieve ThermoFlux-zittingen en decoratieve inzetstukken

Het interieur van de KAMIQ SCOUTLINE onthult een royale ruimte en exclusieve decoratieve inzetstukken (standaard essenhout-effect en donker geborsteld als optie) aangevuld met chromen luchtroosters. De pedalen hebben een aluminium afwerking. Terwijl de in hoogte verstelbare voorstoelen zijn bekleed met een specifieke SCOUTLINE-bekleding van ademende ThermoFlux-stof en Suedia-microvezel, zijn het stuur, de handremhendel en de versnellingspook met leer versierd. Witte, rode of oranje led-sfeerverlichting verlicht de middenconsole, het opbergvak in de portieren, de portiergrepen en de voetenruimte. De nieuwe KAMIQ SCOUTLINE is ook uitgerust met LED-leeslampjes. Klanten kunnen kiezen voor een zwarte hemelbekleding als aanvulling op het interieur.

Breed scala aan kleuren en motoren

De ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE is verkrijgbaar in alle carrosseriekleuren en alle motortypen van het gamma, bestaande uit drie benzinemotoren, een dieselmotor en een G-TEC aardgasmotor (CNG), variërend in vermogen van 66 kW (90 pk). ) tot 110 kW (150 pk).

De nieuwe ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE wordt voor het eerst gepresenteerd op het autosalon van Genève. De commerciële lancering is gepland voor juni 2020.

SKODA_Kamiq_Scoutline