AutoCredit

Met AutoCredit(1) betaalt u elke maand een vast bedrag en heeft u aan het einde van het contract een laatste verhoogde maandaflossing. Met deze formule heeft u drie keuzes aan het einde van het contract:

  • Betaal de laatste verhoogde aflossing en houd de wagen.
  • Betaal de laatste verhoogde aflossing  niet en lever de auto bij ons in zonder enige andere verplichting.
  • Ruil de wagen in voor een gloednieuwe.

De flexibiliteit van deze formule biedt vele voordelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de toekomstige waarde van je auto. We garanderen dat we het voertuig aan het einde van het contract terugnemen. Dus er is geen risico voor u. En vergeet niet dat, dankzij de verhoogde laatste maandaflossing, uw maandelijkse betalingen tijdens het contract veel lager zullen zijn dan bij een Klassieke Financiering.

SAV
SAV

Klassieke Financiering

Wilt u gedurende de volledige looptijd van het contract hetzelfde maandbedrag betalen? In dit geval is de Klassieke Financiering (2) de oplossing voor u. U wordt direct eigenaar van uw auto en kiest zelf de duur van het contract. U betaalt elke maand hetzelfde bedrag en aan het einde van het contract is het volledige bedrag terugbetaald.

Personal Lease

Met een Personal Lease geniet u dezelfde voordelen als een professionele klant. U rijdt altijd in een nieuw model omdat u de wagen voor de duur van het contract huurt in plaats van deze te kopen. Daarnaast omvat uw contract verschillende diensten zoals verzekeringen, onderhoud, belastingen, enz.

SAV
(1) AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag
(2) Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vast bedrag per maand
(1+2) Adverteerder : Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietverstrekker, met hoofdzetel in 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR : Brussel, IBAN rekeningen: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be