Joins us!

D’Ieteren Centers NV vertegenwoordigt alle Brusselse autogarages van de D’Ieteren groep. Naast de verkoop van alle D’Ieteren merken (Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Volkswagen Commercial Vehicles, Porsche, Bentley, Lamborghini en Bugatti) bieden wij een geheel van auto-gerelateerde diensten aan onze klanten: naverkoop, levering, herstelling en onderhoud, carrosserie, fleet, ... Onze concessies zijn gelokaliseerd in Anderlecht, Elsene, Zaventem en Drogenbos. Samen vormen wij een geïntegreerd bedrijf van 380 collega’s.

Wij willen D’Ieteren Centers laten uitgroeien tot dé referentie voor autoretailers. Dit willen we realiseren door een belangrijke speler te worden in de mobiliteitsdiensten van de toekomst en onze klanten de beste ervaring aan te bieden. We zijn daardoor steeds op zoek naar gemotiveerde personen die samen met ons dit doel willen realiseren.

Vanwege ons breed aanbod in producten en diensten is er een grote variatie in de verschillende functies binnen ons bedrijf. De automobielwereld is ook steeds in verandering. Nieuwe mobiliteits- en connectiviteitsdiensten creëren een massa nieuwe vakgebieden waardoor er steeds behoefte is aan een ruime waaier talenten.

Ben jij gepassioneerd door deze nieuwe uitdaging van mobiliteit? Wil je meewerken aan de nieuwe toekomst van de automobiel? Neem dan zeker eens een kijkje op onze jobwebsite en ‘join us’. We Kijken er alvast naar uit om jouw kandidatuur te ontvangen!

Tot binnenkort!

Het D’Ieteren Centers team

Join us!

Customer Care Advisor