Volkswagen

Compacte afmetingen, véél laadruimte

Het moderne laadruimtedesign biedt plaats aan twee dwars ingeladen europallets. Met de combinatie van een groot laadvolume tot 3,9 kubieke meter en een laadgewicht tot 650 kg weet de ID. Buzz Cargo over de hele lijn te overtuigen. De kleine draaicirkel van ongeveer 11 meter loont vooral de moeite wanneer je in de smalle straten van de grote steden rijdt.

Slimme cockpit

Ook het slimme opbergconcept in de cockpit zorgt voor veel ruimte. Hier kan je bijna alle spullen opbergen die je nodig hebt voor je dagelijkse werk. Werkhandschoenen, leveringsbonnen, vouwmeters of een broodtrommel passen zonder problemen in het grote, open opbergvak in de bovenzijde van het instrumentenbord of in het afsluitbare handschoenenkastje.

De vaste scheidingswand tussen de cockpit en de laadruimte kan indien gewenst worden voorzien van een venster en een laadopening. De optionele tweede schuifdeur aan de kant van de bestuurder maakt het laden nog comfortabeler en flexibeler.

Comfortabel rijbereik

Met de ID. Buzz Cargo kom je tot 425 km ver zonder te moeten opladen (gemeten volgens de WLTP-normen). Onderweg vergemakkelijkt de Plug & Charge-technologie het opladen aan openbare laadpalen in heel Europa. Bovendien mag je dankzij de 100% elektrische aandrijving alle lage-emissiezones binnenrijden.

Modernste technologie

De nieuwe ID. Buzz Cargo ondersteunt je met tal van digitale functies en geavanceerde technologie. Optioneel uitgerust met meer dan dertig rijhulpsystemen en met ledmatrixkoplampen die zorgen voor een goed zicht. Tegelijkertijd is de ID. Buzz Cargo altijd verbonden. Daar zorgt de ingebouwde simkaart voor.

Meer weten over de ID. Buzz Cargo, een gedetailleerde TCO-berekening voor je wagenpark nodig of wil je graag een testrit maken? Neem dan gerust contact op met ons Fleet & Business-team!

Contacteer het team