Verhuur op Lange Termijn

Verhuur op Lange Termijn is de ideale formule om uw administratieve werklast te verlichten. U huurt de auto voor een bepaalde periode en gedurende deze periode profiteert u van alle diensten zoals verzekering, onderhoud, taksen, enz. Aan het einde van het contract, brengt u de wagen gewoon terug naar ons.

SAV
Signature contrat

Financiële Leasing

De maandelijkse huur wordt afgeschreven op de balans van uw bedrijf. Aan het einde van het contract heeft u de mogelijkheid om de auto te kopen via een koopoptie die is vastgesteld tussen 3% en 15% van de catalogusprijs. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u diensten toevoegen zoals verzekeringen, onderhoud, enz.

Financiële Renting

De maandelijkse huur wordt als bedrijfslast ingeboekt bij de algemene kosten. Aan het begin van het contract wordt een aankoopoptie vastgesteld tussen 16% en 20% van de catalogusprijs. Al onze diensten zoals onderhoud, verzekering enz. kunnen ook worden toegevoegd aan het contract.

Renting financier
financement classique

Klassieke Financiering

Met een Klassieke Financiering wordt u onmiddellijk eigenaar van uw voertuig. Alle maandelijkse betalingen zijn gelijk en u kunt zelf de looptijd van het contract bepalen.

(1) Klassieke financiering = lening op afbetaling met vaste maandelijkse betalingen. Adverteerder: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel in 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, IBAN-rekeningen: BE 97 4829 0680 3149, info@vdfin.be