DRIVE & DISCOVERY DAYS

SALONCONDITIES
VERLENGING TOT 29 FEBRUARI

Ook de maand februari staat helemaal in het teken van salonvoordelen op al onze merken.
Kortingen, bonussen, gratis optiepacks, aantrekkelijke financieringsvoorwaarden of verlengde garanties …

De belangrijkste voordelen per merk vind je achter de logo's hieronder.

Volkswagen Commercial Vehicles logo
Audi logo
SEAT Commercial Vehicles logo
CUPRA logo
Volkswagen Commercial Vehicles logo
Volkswagen Commercial Vehicles logo

 

Kidscorner

Nee hoor, je hoeft je kinderen niet thuis te laten wanneer je onze Drive & Discovery Days bezoekt. Wij verwelkomen graag het hele gezin, want tenslotte zullen ook de jongste gezinsleden een plekje krijgen op die nieuwe achterbank.

En hebben de kleintjes niet zo veel zin in een tochtje langs al die wagens? In onze kidscorner vinden ze genoeg afleiding om zich volop te amuseren. En op het einde van het bezoek krijgen ze natuurlijk een cadeautje mee naar huis.

High Voltage

Je kan er niet omheen: de autosector heeft de elektrische revolutie nu resoluut ingezet. Maar misschien vind je het nog te vroeg om al over te stappen naar een volledig elektrische wagen? Lijkt de autonomie van de batterij je toch nog te beperkt, of ben je bang dat een gezellige autovakantie definitief tot het verleden behoort? Kom dan zeker langs in onze High Voltage-corner, waar we al je vooroordelen over elektrisch rijden aan een grondige factcheck onderwerpen.

BEKIJK ONZE D'IETEREN MOBILITY COMPANY EV FAQ

Pitstop

Dorst gekregen van al dat kijken en vergelijken? Dan serveren we met plezier een lekkere koffie of drankje. Ook hier vinden zowel de groten als de kleintjes ongetwijfeld hun gading in het assortiment.

Foto 1 / 1