Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Van voertuig tot ontmoetingsplaats

De nieuwe Multivan is een allrounder die zich gemakkelijk aanpast aan gezinnen. Zowel het koetswerk als het interieur zijn volledig opnieuw bedacht - maar altijd met behoud van het Bulli-DNA. Multifunctioneel, geschikt voor dagelijks gebruik en waardevol als altijd, biedt de zevende generatie nu nog meer digitale functies, innovatieve mobiele onlinediensten op hoog niveau en intelligente rijhulpsystemen. De nieuwe Multivan zet ook nieuwe maatstaven op het vlak van rijcomfort en design – hij biedt veel dat vroeger alleen in voertuigen uit de hogere categorie verkrijgbaar was. Dit alles maakt hem tot een populaire ontmoetingsplaats voor het hele gezin.

De highlights van de nieuwe Multivan

Design

Ook visueel volgt de nieuwe Multivan met zijn heldere, tijdloze vorm zijn voorgangers – maar herinterpreteert het traditionele design. Aan de voorzijde zetten de twee IQ.Light – ledmatrixkoplampen en de van achteren verlichte chroomstrip n het oog springende accenten. De opvallende tweekleurige lak en de optionele 19-duims lichtmetalen velgen, die voor het eerst beschikbaar zijn voor de Bulli, zijn ook echte blikvangers. Ook nieuw: de 30-kleuren sfeerverlichting. Het laat het interieur in een heel nieuw licht baden.

eHybrid: Het beste uit beide werelden

De nieuwe Multivan is verkrijgbaar met meer aandrijvingsvarianten dan ooit tevoren – ook als plug-in hybride. Hiermee kan u in de e-mode een gemiddelde dagelijkse afstand tot 49 km zuiver elektrisch en lokaal CO2 -vrij afleggen met een voldoende opgeladen batterij. Als u langer onderweg bent, schakelt een efficiënte verbrandingsmotor automatisch in. Om uw CO2 -voetafdruk zo duurzaam mogelijk te verkleinen, zijn er We Connect Plus e-mobiliteitsdiensten beschikbaar. Hiermee kan u de ladingstoestand van de batterij in de gaten houden en tijdig opladen met elektriciteit uit hernieuwbare bronnen.

Kom langs in een van onze D’Ieteren Centers-showrooms in Zaventem of Anderlecht om de nieuwe Multivan te ontdekken. De Multivan is al verkrijgbaar vanaf € 37.950 (salon- en premiekorting van € 3.000 afgetrokken) voor de 1.5 TSi-versie en € 46.130 (salon- en premiekorting van € 3.000 afgetrokken) voor de 1.4 eHybrid.

Ik wil een testrit boeken Ik wil een afspraak maken

Externe video URL