Audi

Briljante lichttechnologie

Bijzonder verhelderend. De Audi A6 Avant e-tron concept gebruikt verlichting als design- en communicatie-element. Met lichtprojecties en digitale OLED-elementen die een driedimensionale architectuur laten zien, toont het conceptmodel hoe de toekomst van de binnen- en buitenverlichting van wagens eruit zou kunnen zien.

Een innovatief platform

De Audi A6 Avant e-tron concept is gebouwd op het nieuwe technologieplatform PPE (Premium Platform Electric) voor elektrische wagens met batterij, waarbij deze laatste het centrale element van de voertuigbasis vormt. Dankzij de resulterende vlakke configuratie genieten Audi ontwerpers van een unieke creatieve vrijheid om de beloften van het merk op het vlak van dynamiek en dagelijks comfort te realiseren in het design van de wagen. Aan de buitenkant wordt deze vlakke configuratie getoond met een zwarte inleg die de wielkasten verbindt.

Onderscheidend design

Elk detail van de Audi A6 Avant e-tron concept is ontworpen voor de toekomst. Hij toont de evolutie van de designtaal van het merk met vier ringen en voegt iconische elementen uit het e-tron-gamma toe, zoals het gedurfde Singleframe-rooster dat typisch is voor 100% elektrische Audi modellen. Het ontwerp is gericht op sportieve proporties, met discrete contouren en een efficiënte aerodynamica.

Vier keer meer vooruitgang

Wie vooruit wil, moet grenzen verleggen, een deel van de wereld veranderen, en anderen inspireren om te volgen. Om dit te bereiken, definiëren we bij Audi vooruitgang op vier gebieden: duurzaamheid, design, digitalisering en prestaties.

Neem uw verantwoordelijkheid​​​​​:
Ga voor duurzamer en verander volledig uw manier van denken. Van supply chain naar een inclusieve bedrijfsstructuur. Als het om duurzaamheid gaat, telt elke stap.

Geef de toekomst vorm:
Voor ons gaat design verder dan voertuigdesign. We willen ruimte creëren voor nieuwe en fascinerende ervaringen, terwijl we het dagelijkse leven van mensen vereenvoudigen.

Maak mobiliteit digitaler:
Digitalisering is de sleutel tot de mobiliteit van morgen. Hierdoor zullen talrijke nieuwe mogelijkheden ontstaan die de deur openen naar een fascinerende toekomst.

Grenzen verleggen: 
Wanneer mensen iets nieuws durven proberen, wordt wat onmogelijk werd geacht plots toch mogelijk.