Audi

Hoe werkt het? *

Heb je voor je vloot een nieuwe Audi besteld uit ons plug-inhybride of 100% elektrische gamma, en is dat model niet direct leverbaar? Geen probleem: Audi stelt je onmiddellijk een voorlopige vervangwagen van dezelfde categorie ter beschikking (d.w.z. met een equivalente grootte en een even hoog uitrustingsniveau), tegen een vaste prijs en zonder extra kosten.

Na maximaal 24 maanden wordt dit ‘overbruggingsvoertuig’ teruggenomen en vervangen door je oorspronkelijk bestelde Audi.

Het lopende huurcontract moet niet verlengd worden, en de vaste huurprijs is gegarandeerd voor de duur van het Bridge Lease-contract. De werknemer mag dus tijdens zijn huurcontract met twee nieuwe wagens rijden.

Voor welke modellen?

De Audi Bridge Lease is van toepassing op een selectie van 100% elektrische en plug-inhybride modellen.

  • Audi Q4 (Sportback) e-tron
  • Audi Q5 (Sportback) TFSI e
  • Audi A6 (Avant) TFSI e
  • Audi A7 Sportback TFSI e
  • Audi Q7 TFSI e
  • Audi Q8 TFSI e
  • Audi A8 (L) TFSI e

Meer weten over de voordelen en voorwaarden van de Audi Bridge Lease?

Op de Audi-website vind je gedetailleerde achtergrondinformatie.

Ons Fleet & Business-team helpt je graag verder!

* Aanbod geldig voor elk contract betreffende Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting of Financiële Leasing (duur naar keuze) ondertekend en toegekend door D’Ieteren Lease N.V. tussen 01/06/2022 en 29/12/2022 inbegrepen. De aanbieding is enkel geldig op nieuwe Audi Q4 e-tron, Audi Q5 TFSI e, Audi A6 TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi Q7 TFSI e, Audi Q8 TFSI e en Audi A8 TFSI e. Het vervangvoertuig in afwachting van de levering zal een nieuw Audi-voertuig zijn van dezelfde categorie als de bestelde Audi (snel beschikbaar, equivalente grootte en hoog uitrustingsniveau). Het totale leasetarief voor de gehele periode komt overeen met het tarief voor de bestelde geconfigureerde Audi. De prijs van de afzonderlijke elementen waaruit het tarief is samengesteld, kan variëren afhankelijk van het geleasede voertuig. De gevolgen voor de belastingen en de socialezekerheidsbijdragen zijn verschillend voor elk van de twee voertuigen die na elkaar worden geleased en hangen af van hun respectieve kenmerken. Actie voorbehouden voor professionele klanten (salestypes FH, FA, FB, FC, FD-FP, FE-FQ, FF-FR en FZ). Dit aanbod geldt niet met terugwerkende kracht voor lopende bestellingen. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door S.A. D’Ieteren Lease N.V.